Последно

Софи Маринова прави черни магии на Тони Стораро

Софи Маринова прави магии на Тони СторароПевицата правила черна магия на съпругата на Стораро.

Певицата, е готова на всичко, за да вкара в обятията си Тони Стораро, твърди вестник “Всеки ден”. Нееднократно певицата е заявявала, че е готова на всичко, за да прекара остатъка от живота си като законна съпруга на певеца. Тя е влюбена в него и двамата дори са имали интимни взаимоотношения, но нищо повече от това.

Докато за Тони Стораро Софи, е просто поредната бройка, то певицата, е влюбена до уши в него. Тя не се е примирала с факта, че бащата на Фики няма да напусне съпругата си и е решила да вземе нещата в свой ръце. Софи Маринова на няколко пъти в правила заклинания на съпругата на Стораро, която често е намирала странни предмети в дома си.

Бабата на Софка, е една от най-големите знахарки в Етрополе и именно от нея, е научила част от заклинанията, които е правила на съпругата на Тони. Певицата дори е платила 5 000 лева на известен ходжа, който да направи заклинание за смърт. Той взел парите, но не извършил ритуала, защото знаел какви ще бъдат последствията от него. Обадил се на Валя, за да я предупреди, че Софи Маринова му е поръчала да й направи заклинание.

loading...

Be the first to comment on "Софи Маринова прави черни магии на Тони Стораро"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*