img

СПОДЕЛЯЙ! Протест за закриване на центъра за мигранти в “Овча Купел” 16.09.2016

/
/
/
46 Views

След кървавите събития, които като по чудо не отнеха живота на шофьора на лек автомобил Ауди в квартал “Овча Купел”, местните жители ще се вдигнат на мирен протест утре, който е под наслов да бъдат изгонени мигрантите от техния квартал. Това не е първият случай на агресия от страна на бежанците, споделят жителите на столичния квартал.

Ето и какво разказва във Фейсбук един от участниците в мелето:

“Накратко, имаше група от 6-7, които гледаха супер нагло хората, единият дори ме закачи с рамо, докато се разминавахме (очевидно си търсиха кого да наръгат).
Минута след това се обръщам и гледам как скачат на един познат от квартала. Седем на един, без причина, веднага момчетата със сивото Ауди отбиха и други в близост се затичаха на помощ. Но “невинните бежаници” се бяха подготвили с ножове и т. н. Личеше си, че няма какво да губят и като нищо биха заклали някой. За огромно съжаление не успяхме да хванем поне един, тъй като бяха с големи и малки ножове и с камъни. А родната охрана дойде след като вече се бяхме събрали 40-50 мъже и група от тях тръгнаха нагоре, където няма и една лампа. Там се е скрила останалата част от тая сган и чакат в храстите. Това всичкото се разигра пред клонове на две банки където има достатъчно камери.”

Заради няколкото поредни нападения над българи от бежанци, живеещите в кв. “Овча купел” организират протестен митинг на 16 септември.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *