img

Спомняте ли си Диана Найденова- вижте какво работи бившата водеща днес

/
/
/
20 Views

Диана Найденова, която правеше по телевизията хитовото публицистично токшоу „Челюсти”, смени професията си.

Бившата звезда от малкия екран вече върти собствен дребен бизнес. Тя продава свещи и ароматизатори в свой собствен бутик в центъра на София, установиха топ папараците на „Уикенд”.

Найденова, която години наред интервюираше най-маститите ни политици, няма наемни работници в магазина си. Самата тя е продавачка в търговския обект, в който, уви, клиенти рядко влизат. Бутикът все още не е добре разработен, макар да се намира на възлово място в столицата – на ул. „Раковски”, точно срещу представителството на Европейския съюз. Диана не губи надежда, че бизнесът й ще набере скорост и софиянци ще се втурнат към нея, за да си купуват свещи, украшения и ароматизатори. Факт е, че пространството е доста уютно и подредено с вкус. Освен свещи и ароматизатори, могат да се купят и дребни предмети за бита, всички до един авторски.

Докато чака някой да престъпи прага на магазинчето й, бившата тв знаменитост запълва времето си със сърфиране в интернет. Настанила се зад щанда, тя разглежда фейсбука си и други сайтове със смартфон.

Диана Найденова заряза активната журналистика преди 4 години. Тогава тя се и омъжи за старата си любов Мирослав Войников, припомнят запознати. Тв звездата си тръгна огорчена от Нова след сблъсък с вече бившата шефка на новините Дарина Сарелска. Впоследствие врагинята й бе отстранена от работа.

„Всеки има нужда от творческа почивка, за да види заобикалящия го свят по нов начин. Аз използвам този период, за да въртя търговия. В бутика си съм подредила артикулите на една приказна фабрика за свещи в Каталуния”, коментира бизнес начинанието си някогашната водеща. Диана е щастлива от новото си начинание, но според запознати в момента пише концепция за ново предаване и скоро може да е пак на екран.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *