Последно

Спомняте ли си Диана Найденова- вижте какво работи бившата водеща днес

Диана Найденова, която правеше по телевизията хитовото публицистично токшоу „Челюсти”, смени професията си.

Бившата звезда от малкия екран вече върти собствен дребен бизнес. Тя продава свещи и ароматизатори в свой собствен бутик в центъра на София, установиха топ папараците на „Уикенд”.

Найденова, която години наред интервюираше най-маститите ни политици, няма наемни работници в магазина си. Самата тя е продавачка в търговския обект, в който, уви, клиенти рядко влизат. Бутикът все още не е добре разработен, макар да се намира на възлово място в столицата – на ул. „Раковски”, точно срещу представителството на Европейския съюз. Диана не губи надежда, че бизнесът й ще набере скорост и софиянци ще се втурнат към нея, за да си купуват свещи, украшения и ароматизатори. Факт е, че пространството е доста уютно и подредено с вкус. Освен свещи и ароматизатори, могат да се купят и дребни предмети за бита, всички до един авторски.

Докато чака някой да престъпи прага на магазинчето й, бившата тв знаменитост запълва времето си със сърфиране в интернет. Настанила се зад щанда, тя разглежда фейсбука си и други сайтове със смартфон.

Диана Найденова заряза активната журналистика преди 4 години. Тогава тя се и омъжи за старата си любов Мирослав Войников, припомнят запознати. Тв звездата си тръгна огорчена от Нова след сблъсък с вече бившата шефка на новините Дарина Сарелска. Впоследствие врагинята й бе отстранена от работа.

„Всеки има нужда от творческа почивка, за да види заобикалящия го свят по нов начин. Аз използвам този период, за да въртя търговия. В бутика си съм подредила артикулите на една приказна фабрика за свещи в Каталуния”, коментира бизнес начинанието си някогашната водеща. Диана е щастлива от новото си начинание, но според запознати в момента пише концепция за ново предаване и скоро може да е пак на екран.

Be the first to comment on "Спомняте ли си Диана Найденова- вижте какво работи бившата водеща днес"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*