Последно

Стенли Кубрик признал, че е снимал “Кацането на Луната”

Американците не са кацали на ЛунатаРежисьорът Кубрик потвърди, че американците не са кацали на Луната.

Покойният режисьор, е направил шокиращото признание 4 дни преди смъртта си. Той е споделил, че е режисирал кацането на Луната в студио на Земята. Думите му са записани на видеофилм през 1999 година пред журналиста Патрик Мюри.

Сензационното двучасово интервю беше публикувано в интернет и за броени часове, се превърна в основна тема на разговор. В него режисьорът Стенли Кубрик разкрива, че американското правителство, се е свързало с него и са му предложили огромна сума пари, за да режисира и снима кацанаето на Нийл Армстронг на Земята.

“Всичко това е тотална измислица. Безпрецедентна измама, която бе наложена на американските граждани. Те трябва да знаят”, казва Кубрик на записа. Той признава, че не искал да участва в тази измама, но в края на краищата го направил.
Преди да направи скандалното интервю, Патрик Мюри е подписал договор от 80 страници, в който се съгласява, че няма да разгласи наученото поне 15 години след смъртта на режисьора. От НАСА и правителството все още отказват официални изявления, а хората заподозряха, че въпросния човек, който стои в сянка на видеото не е Кубрик. Преценете сами…
loading...

1 коментар on "Стенли Кубрик признал, че е снимал “Кацането на Луната”"

  1. И БЕЗ ДА СИ ПРИЗНАЕ- СВЕТА ОТДАВНА РАЗБРА 4Е Е ЛЪЖА СЛЕД КАТО ЗНАМЕТО ИМ СЕ ВЕЕ – ХА ХАААА

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*