img

Стилиян Петров влиза в ЦСКА! Вижте каква ще е неговата роля в клуба!

/
/
/
67 Views

Бившият капитан на националният отбор по футбол, е на път да се завърне на работа в родният си клуб. В момента Стенли работи за Астън Вила, но не крие желанието си един ден да се завърне в ЦСКА. Въпреки че, е обвиняван от мнозина, че е “левскар”, Стилиян Петров е “червено сърце”, разкриват неговите приятели.

Слуховете на Армията гласят, че в момента се водят преговори между него и Гриша Ганчев за бъдещата роля на Стенли в клуба. Не е тайна, че желанието на ловешкият бизнесмен, е всички червени легенди от далечното и близкото минало да се завърнат в ЦСКА. Припомняме ви, че от следващата година Христо Стоичков ще се завърне в Борисовата градина, но бъдещите му функции, се пазят в строга тайна.

Завръщането на Стилиян Петров в ЦСКА изглежда доста вероятно, предвид факта, че последният двубой на армейците със Септември беше изгледан от кумът му Юлиан Димитров, който движи по-голяма част от делата на бившият футболист в България. Той беше в компанията на изпълнителният директор Александър Тодоров, като двамата са си говорили предимно неща за управлението на клуба и неговата структура.

Кумът на Стилян Петров със Сашо Тодоров  в ложите
Александър Тодоров в компанията на кумът на Стилиян Петров

Припомняме ви, че Стенли и кумът му си бяха закупили сериозно количество акции по време на управлението на Александър Томов.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *