Последно

Страхотен трик с диня! Ето как да смаете приятелите си, като извадите плода цял от кората (ВИДЕО)

Динята е един от любимите летни плодове на милиони хора. Тя ни разхлажда, доставя необходимата доза течности, а и почти няма дете, което да й се мръщи. Предлагаме ви един интересен трик, с който можете да смаете приятелите си и да превърнете сервирането на динята в истинска атракция и център на купона. За целта са ви необходими две напълно еднакви по големина дини, остър нож и десетина минути свободно време. След това ще можете да поднесете на сътрапезниците си диня, създаваща илюзията, че е извадена от фокусник от кората си. Как се случва всичко това вижте в прикаченото видео. А за онези, които биха казали, че така се разхищава вкусният плод, предлагаме няколко прекрасни летни решения на проблема.
Страхотен трик с диня! Ето как да смаете приятелите си, като извадите плода цял от кората (ВИДЕО)

Всички сме се убеждавали, че комбинацията от диня и сирене е убийствено добра – част от нарязания за трика плод поднесете по този начин. Коктейл с диня: отделете една четвърт от останалата диня и я почистете от семките. Изцедете сока от един лимон и един портокал. Добавете 100 милилитра охладено бяло вино и 2 супени лъжици пудра захар. Разбийте всичко в шейкър или блендер. При сервирането добавете по няколко кубчета лед.  Смути с диня: отделете една четвърт от нарязания плод, почистете го от семките, добавете 5-6 едри ягоди, една чаена чаша кисело мляко, 150 милилитра прясно мляко и една супена лъжица пудра захар. Смесете всичко в блендер и разбийте до получаването на хомогенна смес. Поднася се охладено, а за украса можете да използвате няколко листа прясна мента.

Be the first to comment on "Страхотен трик с диня! Ето как да смаете приятелите си, като извадите плода цял от кората (ВИДЕО)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*