Последно

Съпругата на Ваня Дзаферович цъфна както майка я е родила! Показа прелести! СНИМКИ

Евала, Ваня, евала, Джаферович! Това би казал всеки уважаващ себе си ценител на женските прелести, като види каква жена се търкаля между чаршафите на бившия футболист на „Берое“ и настоящ участник в „Биг Брадър Ол старс“, съобщава HotZona.bg като се позовава на столичен всекидневник.
evgenia-angelova
Благоверната му Евгения е известна като една от дамите с най-голям, красив и естествен балкон в България. На всичкото отгоре в не толкова далечното минало той на няколко пъти е бил показван пред цялата страна, тъй че не е трудно всеки, който се интересува от него, да му се порадва. Ваня Джаферович може и да е спечелил „Сървайвър“, но много преди него в шоуто блесна съпругата му Евгения.
evgenia-angelova-1
Тя огря третия сезон на риалитито не само с качествата си на играч, но и с пищни форми, които горнището на банския едва побира. Жени не успя да спечели, но пък стигна доста напред в шоуто и беше член на журито, което избра победителя в състезанието за оцеляване. Не това обаче е важното в нейния случай.
Веднага след като се появява на екран, Жени става героиня в мокрите сънища на повечето мъже пред екраните. Веднага след края на шоуто към нея интерес проявяват редакторите на мъжките списания, а бъдещата г-жа Джаферович не се двоуми кой знае колко. Тя на драго сърце приема да хвърли дрехи и задръжки пред фотографите на две от изданията.
evgenia-angelova-2
Така дори и малкото части от нея, останали скрити пред камерите на „Сървайвър“, се разкриват на гланцирана хартия, обградени от черни дантели, пера и сатен.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Съпругата на Ваня Дзаферович цъфна както майка я е родила! Показа прелести! СНИМКИ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*