Последно

Тази комбинация се крие от лекарите, но чрез нея лекуваме куп болести, при това без много средства

Западни експерти са установили, че комбинацията от пчелен мед и канела има лечебен ефект върху дълъг списък от заболявания. Преди всичко да уточним – пчелният мед трябва да е истински, а не вносно „или нашенско „менте“. Така че внимавайте от кого купувате – най-добре е от български пчелари. И така, да започнем с артрита (възпаление на ставите); разбъркайте лъжица мед в чаша с хладка вода и се добавете 1 ч.л. канела; разбъркайте сместа и масажирайте бавно с нея болните места; болката следва да отшуми след около 2 – 3 минути. Алтернативно, може да въздействате на артрита (дори да е хроничен!) и като приемате редовно, орално, сутрин и вечер, по 1 ч.чаша топла вода, в която сте смесили 2 с.л. мед с 1 ч.л. канела. Ефективността на такова лечение е била потвърдена наскоро в Копенхагенския университет, където, в продължение на около месец, почти всички от артритно-страдащите 200 пациенти са почувствали 100%-но облекчение и са започнали редовно да излизат!

А как да укрепите сърцето си, да ревитализирате кръвоносните съдове, да снижите нивото на холестерола и – в крайна сметка – да предотвратите сърдечен удар?

Много просто – закусвайте в филия овлажнен хляб, върху която сте намазали смес от мед и канела! По-конкретно за „лошия“ холестерол: объркайте 2 с.л. мед с 3 с.л. канела в ½ л вода. При рак на стомаха трябва да ядат 1 с.л. мед, разбъркан с 1 с.л. канела на прах – ежедневно, в продължение на 3 месеца. Инфекция на пикочния мехур – смесвате в чаша хладка вода 1 с.л. мед с 2 с.л. канела и пиете по няколко пъти в седмицата – това ще унищожи бактериите! Имате инфекции по кожата – третирайте болните места със смес от мед и канела в продължение на около ½ час и изплакнете с топла вода. А ако сте настинали, то в продължение на три дни консумирайте веднъж дневно смес от 1 с.л. мед, примесена с ¼ с.л. канела – така ще спрете кашляне, кихане и болки в синусите. А сега нещо за желаещите да живеят дълго като орлите – ще го постигнете, ако в 3 ч.чаши вода /около 700 мл/ оставите за заври смес от 4 с.л. мед и 1 с.л. канела. Приготвената смес пиете ежедневно вместо сутрешно кафе и – превъзходно – кожата ви омеква и бръчките изчезват, да не говорим за повишения общо тонус! Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

loading...

Be the first to comment on "Тази комбинация се крие от лекарите, но чрез нея лекуваме куп болести, при това без много средства"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*