Последно

Танцьорката Габи ударила 150 грама водка, но помела колите, за да си отмъсти на…

Габриела Медарова е сътворила катастрофата с 11-те коли в Пловдив под емоционален афект. Същата вечер не й били платили хонорара в заведението, в което танцува, а на всичкото отгоре я глобили със 100 лева заради дребно нарушение. Тя е пила около 150 грама водка в същото заведение, в което работи и не го отрича, коментира в съдебна зала адвокатът на Габи Орлин Търновалийски, предаде репортер на Блиц.

След като си е тръгнала с джипа на приятеля си, Габриела е отишла да комплекс Оазис, където живее и е предизвикала масовото меле.

Една от помлените коли е нейната. Когато на място отишъл разследващият полицай не е усетил момичето да му мирише ма марихуана. Самата Габи е казала, че е пушила такава цигара, но след катастрофата.

Държавното обвинение поиска постоянен арест и с опасение, че тя може да се укрие и да извърши ново престъпление. Съдът обаче реши, че момичето има постоянен адрес и няма как да се укрие.

Самата Габриела, която се разплака пред съда, каза че много съжалява и че никога повече няма да шофира, дори да й върнат отнетото свидетелство за правоуправление.

От съда стана ясно още, че Габриела имала глоба за нарушение на пътя като шофьор от март месец и не я е платила.

Източник: Petel

loading...

Be the first to comment on "Танцьорката Габи ударила 150 грама водка, но помела колите, за да си отмъсти на…"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*