Последно

Танцьорката Габи ударила 150 грама водка, но помела колите, за да си отмъсти на…

Габриела Медарова е сътворила катастрофата с 11-те коли в Пловдив под емоционален афект. Същата вечер не й били платили хонорара в заведението, в което танцува, а на всичкото отгоре я глобили със 100 лева заради дребно нарушение. Тя е пила около 150 грама водка в същото заведение, в което работи и не го отрича, коментира в съдебна зала адвокатът на Габи Орлин Търновалийски, предаде репортер на Блиц.

След като си е тръгнала с джипа на приятеля си, Габриела е отишла да комплекс Оазис, където живее и е предизвикала масовото меле.

Една от помлените коли е нейната. Когато на място отишъл разследващият полицай не е усетил момичето да му мирише ма марихуана. Самата Габи е казала, че е пушила такава цигара, но след катастрофата.

Държавното обвинение поиска постоянен арест и с опасение, че тя може да се укрие и да извърши ново престъпление. Съдът обаче реши, че момичето има постоянен адрес и няма как да се укрие.

Самата Габриела, която се разплака пред съда, каза че много съжалява и че никога повече няма да шофира, дори да й върнат отнетото свидетелство за правоуправление.

От съда стана ясно още, че Габриела имала глоба за нарушение на пътя като шофьор от март месец и не я е платила.

Източник: Petel

Be the first to comment on "Танцьорката Габи ударила 150 грама водка, но помела колите, за да си отмъсти на…"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*