Последно

Те надникнаха в стар прашасал склад и откриха древна статуя на 3500 години, но когато я разгледаха останаха без думи!

Днес представяме на читателите си откритие, което ще ви вземе акъла!

В прашна стая в мазето на музея „Филд“ в Чикаго е открита древноегипетска статуя на около 3500 години. В музея има много артефакти от този период, но в тази статуя има нещо наистина изумително!

Вгледайте се в лицето й, та това е физиономията на краля на попа Майкъл Джексън!

Стара статуяПриликата е зашеметяваща, има даже и рязан нос!

Някои могат да го сметнат за съвпадение, но да не забравяме, че преди време откриха портрет на Барент Фабрициус във Франкфурт – лицето е фотореалистичен портрет на Майкъл Джексън:

Теориите са много! Някои смятат, че това е съвпадение. Други са на мнение, че Джако пътува във времето и е изобразен в различни епохи на човешката история.

Най-интригуващата теория гласи, че това лице е специално, и то е използвано от древни времена за създаване на идол за масите.

Майкъл ДжексънКакто знаем, Джексън постигна тази доста странна визия след десетки тежки пластични операции и смяна на цвета на кожата.

Ако теорията е вярна, странният му външен вид не се дължи на некадърни пластични хирурзи, а на внимателно планиран имидж, който да го направи световна икона!

Be the first to comment on "Те надникнаха в стар прашасал склад и откриха древна статуя на 3500 години, но когато я разгледаха останаха без думи!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*