Последно

Това, което виждаш първо разкрива много за характера ти!

Погледнете картинката и без да се замисляте кажете какво видяхте първо? Отговорът ще разкрие много за характера ви и как гледате на света и живота. Ако първо сте видели…
Млада жена
Вие сте изключително позитивни хора, които не обичат да слушат за несправедливости. Избягвате реалността и сте си създали свой собствен свят, в който се чувствате добре. Не обичате да гледате новини, защото ви напомнят за реалността, а вие по всякакъв начин се опитвате да се изолирате от нея. Имате няколко верни приятели, не обичате големите и шумни компании. Не сте кариеристи. Не гоните успехите на всяка цена, за вас по-важно е човек да е здрав и щастлив, независимо с какво се занимава. Най-голямата цел в живота ви е да създадете здраво и щастливо семейство. Липсата на половинка понякога ви обезсърчава, но вие вярвате, че любовта съществува. В по-голямата част от живота си сте разчитали на най-близките си хора, никога на помощ от приятели. Най-голямото богаство в живота ви е семейството, в което сте отраснали.
Старец
Вие сте много земни и спокойни хора. Мъдростта е най-силната черта от характера ви. Премисляте всяка ситуация и си взимате поука от всичко, което се случва в живота ви. Изключително интуитивни сте. Можете да преценявате другите от пръв поглед, а преценката ви почти винаги излиза правилна. В работата сте много стриктни и отговорни. Поставяте си високи цели и ги следвате с цената на всичко. Най-голямото разочарование в живота ви може да бъде предателството. Умеете да прощавате, но не и това. В любовта сте верни, отговорни и изключително съвестни по отношение на връзката си. Отнасяте се към партньора си с голямо уважение. Като цяло вие сте изключително ценни хора, които приемат живота насериозно и не се пускат по течението. Винаги имате ясна цел и посока, която да ви води напред.

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Това, което виждаш първо разкрива много за характера ти!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*