img

Това са трите най-кутцузлийски зодиакални знаци: Вие в списъка ли сте?

/
/
/
28 Views

Разберете дали вашият знак е един от трите зодиакални знаци, които често се чудят какво са съгрешили, за да ги сполети такава съдба …На всички нас в някои периоди от живота ни изглеждат като сме родени кутцузлии. А колко наистина има нещо вярно в това и защо е така, ни разкрива хороскопа. Това са три зодиакални знаци, които често се чудят какво са съгрешили, за да ги сполети такава съдба:

Дева

Девите умират да се месят в решаването на чужди проблеми, но не умеят да помогнат сами на себе си. Когато се изнервят те маниакално почистват, така че жизненото им пространство е толкова стерилно, че гостите да се чувстват малко неудобно, напрегнати, неудобно. Те са зависими от контрола и са склонни всичко подредено в живота да опаковат в чекмеджета, да обозначават, сортират и когато нещо се обърка – ужас! Тях животът постоянно неприятно ги изненадва. Точно са направили всичко, а на килима ще се излее чаша вино …

Целият живот е “изправяне на криви пътища”, така че често се питат какво са съгрешили в живота, за да ги сполети такава съдба.

Везни
Това, което дразни Везните най-много е несправедливостта. Винаги има нещо, което нарушава спокойствието и щастието им. Те попадат в тези хора, които първо ще кажат нещо, а след това мислят с дни как са могли да действат и какво би било, когато би било … Обичат красиви хора и луксозни неща. Външният вид е много важен, така че никога не се примиряват с признаците на стареене. Това за тях една от най-големите несправедливости в света. Изключително обичат да играят детективи, да разкриват измами, да разобличават лъжци и измамници, единственият проблем е, че все го приемат твърде лично. За тях и самият факт, че има лоши хора е лична обида. Себе си считат за състрадателни хора, но голям е въпросът, колко изобщо са в състояние да излязат от своя свят и да погледнат нещата по различен начин.

Риби
Рибите са сами за себе си проклятие. Те са в слаба връзка с реалността, така че винаги изпадат в неудобни ситуации. На негативните обстоятелства реагират бурно и непресметливо. Те в главата си имат постановено как трябва да изглежда живота им и как трябва да работи перфектния свят. Но в това реалността винаги се противопоставя. Когато се намерят пред проблем, който трудно се решава, винаги ще се опитат на сила да довлекат проблема на своя територия, в собствения си свят, в който властват различни закони на физиката, математиката, духовността … Това е особено изразено при под въздействието на алкохол, или са пренасяни от емоциите.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *