Последно

Този пост на една креслива майка и “уж” болното ѝ дете нажежи мрежата. Ще има ли сили да го прочете и Валери?

Постът на Теодора Тренчева във Фейсбук буквално стана един от най-споделяните в последните 24 часа. И има защо – пълен е и с болка, и с обида. Публикуваме го без редакционна намеса:

„#ВалериСимеонов, малко дребно човече, нит ти искам, обясненията, нит изявленията. .. Не ме интересуват, не искам даже да ти гледам престъпната физиономия, едно се иска да се махнеш и да си подадеш #оставката. Бясна съм, обидена съм, #лично,… Не можеш да наричаш една майка креслива, която гледа #ужболното си дете достойно, работи, плаща си данъците, т.е. #заплатата ти уважаеми, и не мрънка. Чисто и просто поиска един #закон и права достойни за всяко дете в #неравностойно положение, като в нормалните страни… Едно дете – инвалид, не е болно дете, не и заразно!!! Това от, което има нужда е да бъде прието в нашето общество!!! И най – вече пълноправен гражданин на #милата ни родна България! Абе да се маха цялото правителство!!!

— от една креслива майка и “ уж“ болното и дете.

Be the first to comment on "Този пост на една креслива майка и “уж” болното ѝ дете нажежи мрежата. Ще има ли сили да го прочете и Валери?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*