img

Той се подложи на 110 пластични операции, за да постигне този външен вид!

/
/
/
4 Views

Американецът Винни Ох си е направил повече от 110 пластични операции, за да се превърне в безполово извънземно същество. Сумата, която е платил за хирургическата намеса върху външния си вид е близо 50 000 долара. Според британският вестник The Daily Mail, калифорнийското момче се е подложило на първата си операция, когато е било на 17-годишна възраст.

Винни Ох е променил формата на носа, бузите, веждите и устните с помощта на пластични операции и инжекции. Той носи черни лещи и изкуствени нокти, а косата му е боядисана в ярки цветове.

За завършване на превъплъщението си, Винни Ох смята да премахне своите гениталии, зърната и пъпа, да промени формата на челото и ушите, както и да си сложи импланти в челюстите.

„Аз не искам да се превърна в жена, както мнозина мислят. Мога да живея без полови органи. Чувствам се като безполово извънземно.Искам да бъда хибрид, а не мъж или жена.“, споделя Винни Ох.

„Искам да променя отношението на хората към мъжете и жените. Ролите не са важни в обществото. Ние можем да се чувстваме добре като децата.“, казва той.

Едновременно със своите трансформации Винни Ох става много известен и често е канен да участва в различни предавания. В момента той е много търсен и като модел.

Източник: Jilo.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *