img

Тончи Кукоч: Минев трябва да ми е благодарен цял живот

/
/
/
56 Views

Въпреки че, напусна ЦСКА и вече не е част от родният футбол, Тончи Кукоч продължава да привлича вниманието на българската общественост със скандалните си изказвания, които публикува чрез официалният си профил във Фейсбук. Този път хърватският краен бранител използва социалната мрежа, за да поиска благодарност от страна на Йордан Минев. Ето защо:

“Лудогорец се свърза с моя агент, за да му съобщи, че ме искат в отбора. Аз обаче не желая да играя в Разград, тъй като имам много приятели в ЦСКА и не искам да предам този клуб. Минев трябва да ми е благодарен, че отказах, тъй като ако бяха ме взели, щеше да ми носи вода и обувките”, заяви Кукоч.

Йордан Минев беше потърсен за отговор от една от водещите онлайн спортни медии, за да коментира думите на кукоч. Ето какво каза националният бранител пред Спортал.БГ:

“Разбира се, че щях да нося вода и обувките на Кукоч. Само, че до резервната скамейка, където щеше да бъде. И понеже съм добър, щях да му дам и възглавница, за да му е по-меко и удобно, тъй като щеше да стои доста време там”, заяви Минев.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *