Последно

Тончи Кукоч: Минев трябва да ми е благодарен цял живот

Тончи Кукоч отново скандализира във ФейсбукБившият краен бранител на армейците подразни Йордан Минев във Фейсбук.

Въпреки че, напусна ЦСКА и вече не е част от родният футбол, Тончи Кукоч продължава да привлича вниманието на българската общественост със скандалните си изказвания, които публикува чрез официалният си профил във Фейсбук. Този път хърватският краен бранител използва социалната мрежа, за да поиска благодарност от страна на Йордан Минев. Ето защо:

“Лудогорец се свърза с моя агент, за да му съобщи, че ме искат в отбора. Аз обаче не желая да играя в Разград, тъй като имам много приятели в ЦСКА и не искам да предам този клуб. Минев трябва да ми е благодарен, че отказах, тъй като ако бяха ме взели, щеше да ми носи вода и обувките”, заяви Кукоч.

Йордан Минев беше потърсен за отговор от една от водещите онлайн спортни медии, за да коментира думите на кукоч. Ето какво каза националният бранител пред Спортал.БГ:

“Разбира се, че щях да нося вода и обувките на Кукоч. Само, че до резервната скамейка, където щеше да бъде. И понеже съм добър, щях да му дам и възглавница, за да му е по-меко и удобно, тъй като щеше да стои доста време там”, заяви Минев.

Be the first to comment on "Тончи Кукоч: Минев трябва да ми е благодарен цял живот"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*