img

Тотален шок! Слави Трифонов е обезобразен! Няма да повярвате на какво е заприличал Дългия! Вижте шокиращи нови снимки!

/
/
/
24 Views

Слави Трифонов съвсем се е запуснал, зрителите в шок от кривите му зъби в новия му клип с Криско. Който има невероятен успех в Ютюб. Парчето „Гледай как се прави” има рекордна гледаемост. Но феновете са в потрес от състарения вид на Дългия.

 

Въпреки, че шоуменът е само на 51 години съвсем е зарязал външния си вид.

Преди се поддържаше във форма. А сега покрай другите си болежки е забравил за суетата. Кожата на лицето му е съвсем повехнала и са й се появили старчески петна. А най-много на очи се набиват неподдържаните му зъби. Които са пожълтели и криви. И нямат нищо общо с онази холивудска усмивка.За която известните личности дават мило и драго.

Ужасените зрители коментират, че Трифонов прилича по скоро на евнух като се кълчи с рапъра сред голи манекенки. Те недоумяват защо  Слави не си е оправил зъбите като има достатъчно пари да плати на някой специалист и усмивката му ще грейне като нова.

Според близки до великия водещ той от малък имал страх от зъболекари. Родителите му насила го завличали в стоматологичния кабинет когато имал проблеми със зъбите.От тогава до днес не се е отървал от уплахата, която го преследва от малък.

Когато му поникнали постоянните зъби те се изкривили. Но той бил категоричен, че няма да сложи шини. Страхувал се да не му се смеят съучениците. А днес когато има възможност да  сложи брекети фобията му от стоматолози го държала на далеч от зъболекарския стол, предават от hotarena.net.

Колеги на Дългия разправят, че по едно време се бил решил да си оправи усмивката, но покрай здравословните си проблеми не му останало време да се занимава със зъбите си.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *