img

Тънкостите на 24-часовия алкохолен маратон

/
/
/
4 Views

Подозираме, че всеки един от вас е бил поканен на сватба в един или друг момент. Някои дори са имали нещастието да бъдат прокълнати и подмамени до олтара, където да подпишат окончателната смъртна присъда. Добрите приятели винаги намират начин да предотвратят това изпитание, ала щом се стигне до последната фаза, тяхната единствена мисия е да подготвят младоженеца за 24-часов алкохолен маратон, който предстои. Създаваме това ръководство за хората, които нямат търпение да експериментират с черния си дроб, желаят да пируват така, сякаш няма да има утре и се молят на Дионисий да пощади главите им, когато махмурлукът започне да се промъква. Запознайте се с неписаните закони, малките тайни и редица други подробности, които биха могли да помогнат за изграждането на здравия алкохолен организъм.

Имайки предвид колко точно смятате да напомпате тялото си, препоръчваме да изградите здрава алкохолна основа. За мнозина, това е най-щастливата част от сватбения маратон, защото означава, че ще трябва да се храните като гладиатор преди последната си битка в Колизеума. Не ви трябва шампион по готвене, само добрия стар джънк с повече люто, мазно, сладко и каквото още може да се сетите. Телешките големи дюнери с люто правят чудеса, айрянът ще помогне за преглъщане и да не забравяме, че мазните фалафели са царе за преживяването. Големите мазни бургери и дори баничките ще поставят здравата основа. Изкушенията за бира може да са големи, но в този момент трябва да стискаш. Консумирай само вода с храната и изчакай поне 30-40 минути, за да провериш дали има още място. Ако се окаже, че можеш да поемеш някоя друга поничка, действай здраво!

Музикалното оформление за сватбата е повече от ясно, започваме бавно и приятно с блусове и на финала всички пеят новото на Преслава, ала преди това трябва да подходиш с внимание към тялото. Освобождаването на енергийния заряд трябва да бъде бавно и спокойно. Постарай се да не рипаш на всяко предстоящо хоро и забави танците. Истинският мъж никога не танцува, той само се поклаща на музиката.

Един от най-ефективните методи за оцеляване е правилният избор на алкохол. Имаш право само на един такъв и всяка различна капка е като обратен завой на магистралата за твоя организъм. Реагираш най-добре на уиски? Проверяваш с какво е зареден бара и започваш бавно и сигурно да наливаш. Чичо Чарли отдавна казваше, че всичко това не е просто спринт на черния дроб, а маратон. Запомни, че на финала се броят живите, а не бързите.

Ако успешно си преминал всички дневни сватбени процедури и никой не те е носил подмишница, това означава, че си наистина добре. Следователно идва времето за финалната права, за онези 5-6 часа, които натоварват максимално тялото и отделят мъжете от момченцата. Не подценявай силата на салатите, ядките, основното и други. Това е и съдбоносният момент, в който трябва да решиш дали петната ще бъдат мазни или органични. Пиенето на екс не е приятел на алкохолния маратон, коктейлите са естествен враг, а онези хора с миксирани питиета, ехидна усмивка и предложението “Опитай моето!”, са истинските злодеи, избягвай ги.

Водата, колкото и странно да е, е най-добрият приятел в такива моменти. Колкото повече пиеш от нея, толкова по-лесно ще можеш да станеш на следващия ден. Забрави безалкохолното, натуралните питиета, органичните чудеса и прочие. Всичко със захар в съдържанието си е естествен враг на тялото. Прекараш ли вечерта на чист алкохол и вода, бъдещото ти същество ще те прегърне с радост, че си изпълнил толкова добре препоръките. Водата е единственото оръжие, което помага за възстановяването и поддържането на ритъма.

След като консумираш тортата (не винаги го препоръчваме, но се случва), някоя добра душа ще предложи да спрете с твърдия алкохол, да пийнете една биричка, преди да положите уморена глава върху възглавницата като истински шампиони. Това може да е последното изпитание, защото ниско алкохолните питиета са склонни да направят две неща:

1. Да успокоят изцяло бушуващата буря в тялото ви.

2. Да сложат край на спортната кариера поне за няколко дена.

Имайки предвид индивидуалността, както и фактът, че всеки човек е различен, бирата може да бъде приятел, но и убиец. Прецени дали се чувстваш гладен, дали се чувстваш изморен и изобщо имаш ли нужда от още малко отрова, преди да заспиш. Ако отговорите са положителни, избери по-малкото БУТИЛИРАНО зло, защото често наливните чудеса не са толкова чисти.

И щом пукне зората ще направите най-важното преброяване – на оцелелите души и ходещите мъртви. Добрият пияч винаги е подготвен и не разчита на мини бара. По тази причина се пакетира допълнителен и по-издръжлив джънк, който върви прекрасно с айрян. След здрава консумация можеш да добавиш и 2 таблетки алказалцер, малко повече айрян и стой далече от всякакъв алкохол поне за 2 дена. Като най-добра защита от връщането на алкохолни изпарения, д-р Емилова предлага ходенето до тоалетна и диплойването на химическо оръжие. След като освободиш тялото си от токсини, карай на повече течности, плодове и слънце. Победителят си ти!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *