Последно

Тя беше обявена за най- красивата жена в света, но вижте я как изглежда днес- неузнаваема (СНИМКА)

лед раждането на дете жените са склонни да наддават на тегло. Много е трудно за известни личности, които винаги са на публично място. Особено ако преди появата на бебето са били слаби и по-привлекателни. Айшвария Рай е родена в обикновена индийска фамилия, тя има по-голям брат. След раждането й семейството се премества в Мумбай, където децата прекарват детството си. В училище тя е отлична ученичка, обичала е танцуването и класическата музика. Аш е забелязана заради красотата и жизнеността й и станала популярна сред нейните съученици.
мис свят
След като завършва, постъпва в университета, където учи архитектура. След това момичето започва да работи в агенция за модели. През 1994 г. участва в събитие, което силно повлиява на бъдещия живот на момичето. След това става носителка на титлата в конкурса “Мис Свят” . Момичето беше обсипано с предложения за реклами и киното. Айшвария става лице на Pepsi рекламна кампания в Индия, а след това се снима в реклама на Dior, Chanel и се появява на корицата на списание Vogue. Дебютът на момичето в киното е през 1997 г. във филма “Дует”, режисиран от Мани Танам. Филмът получава критични отзиви и не става популярен. През 2002 г. Айшвария Рай играе в любовната драма на режисьора Санджай Лила Бханзали “Девда” като Първати. Филмът е най-успешният в историята на Боливуд, разбивайки всички класации в Индия и Америка.

мис свят

“Devdas” е първият филм на Боливуд, показан на международния филмов фестивал в Кан през 2003 г. След като печели популярност в световен мащаб, Аш решава да завладее Холивуд. През 2004 г. тя участва в първия си английски филм “Булката и предразсъдъците”, режисиран от Гюриндер Чад.
Тя става първата индийска жена, чиято фигура се появява в музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо. Що се отнася до личния живот, той не беше добре. В продължение на няколко години момичето се среща с индийския актьор Салман Хан. Въпреки това за обществото болката и страданието на Айшвария бяха скрити. Родителите на момичето не искали да дадат съгласието си за брака.

мис свят

През 2004 г. те се разделят. По-късно Айшвария се срещна с актьора Абишек Бачан. След няколкогодишни отношения двойката обяви годежа си през януари 2007 г., а на 20 април сватбата им се състоя в Мумбай. През ноември 2011 г. двойката има дъщеря. След появата на бебето Аш загубва прекрасния си външен вид, което предизвика революция от критики по неин адрес.

Be the first to comment on "Тя беше обявена за най- красивата жена в света, но вижте я как изглежда днес- неузнаваема (СНИМКА)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*