Последно

Тя е на 50 години и изглеждаше така, но като започна да пее- всички станаха на крака, но вижте я днес (СНИМКИ)

Когато излязла на сцената, всички започнали да се смеят, мислейки, че жената ще се злепостави, особено след като заявила, че е на 47 години и планира да стане певица. Но когато Сюзън започнала да пее, оставила всички с отворена уста. Сюзън Бойл се явила в британското шоу за таланти “Britain’s Got Talent”. С пълна самоувереност тя започна да пее и не обърна внимание на журито и публиката, които й се смеели. Но много скоро изражението на лицата им се променило. Сюзън се появи в шоуто през 2009 г., така че тя останала вдъхновение и пример, че годините са само цифра и че талантът трябва да се цени.

певица

Междувременно Сюзън пяла на Барак Обама и британската кралица, дори и на папата и е спечелила повече от седем милиона долара. След това се издигнала в кариерата си, на възраст 53 години. По-късно обаче болестта и смъртта на сестра й я разтърсват много.

певица

Поради тези причини бавно се оттегля от обществото. Както бе казала по-рано, тя не иска да присъства постоянно в обществото. Нейното богатство се оценява на 33 млн.

певица

loading...

Be the first to comment on "Тя е на 50 години и изглеждаше така, но като започна да пее- всички станаха на крака, но вижте я днес (СНИМКИ)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*