Последно

Тя опита да избяга от изнасилвача си, но падна от 45 метра височина. Това не го спря да извърши гнусното деяние

Спаси се от изнасилване
23-годишна туристка пострада жестоко докато се опитвала да избегне сексуално нападение в Тайланд. Тя паднала от 45 метра височина в крайбрежния курорт Краби и си счупила гръбначния стълб, съобщава „Дейли Мейл”.23-годишната американка Хана Гавиос влязла в местен туристически магазин, за да попита как да стигне до хотела си. Служител от магазина й предложил помощ, но вместо до хотела, той я птвел в джунглата, където двамата започнали да изкачват скали.

Доверчивата учителка от Ню Йорк, която още била изморена от след пристигането си в Тайланд, го последвала преди да осъзнае, че я води към опасност.

„Наистина мислех, че ще умра. Беше тъмно, около 11 ч. вечерта, и единственият начин да се върна към квартирата си беше да мина през скалите. Нямах много добро чувство за него (водача), но бях уморена и исках да се прибера. Бях пътувала 16 часа и предполагам, че не бях съвсем на себе си. Докато вървяхме той ме сграбчи и ме свали на земята и се опита да ми свали дрехите”, разказва Хана.

Тя започнала да го удря по лицето и да го хапе. Тя му отхапала половината ухо. Тогава насилникът я пуснал да си ходи. Тя се отдалечила от него и хукнала да бяга. Обаче се спънала и полетяла от скалата.

Нюйоркчанката си счупила гръбнака и си ударила главата. За неин най-голям ужас нападателят й чул писъците й и дошъл при нея. 28-годишният мъж на име Апаи Руенгворн започнал да плаче и да се моли, когато видял в какво състояние е.

„Чувстваше се много виновен. Помолих го да извика помощ. Той извади телефона си и започна да звъни и аз си помислих, че някой ще дойде, но никой не идваше. Бях заклещена с този луд човек. Бях в гората сред храстите, змии пълзяха около мен, а той продължаваше да се гаври с мен”, разказа още американката.

Тайландецът се качил върху нея и мастурбирал. „Не ме изнасили, но направи всичко останало. Наистина мислех, че ще умра. Не знаех какво да направя. Трябваше просто да бъда спокойна. Всеки път, когато се опитвах да крещя, той започваше да ме души, затова трябваше да се правя на дружелюбна”, каза пострадалата.

Ужасът й продължил няколко часа до разсъмване. Тогава Апаи отишъл в курорта, но се върнал с още няколко души. Те я отвели в болница. В момента Хана лежи в лечебно заведение в Банкок, а до нея плътно стоят родителите й, които пристигнали от Ню Йорк.

Превод и редакция: БЛИЦ

Be the first to comment on "Тя опита да избяга от изнасилвача си, но падна от 45 метра височина. Това не го спря да извърши гнусното деяние"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*