Последно

Тя принуди съпруга си да прави любов цели 365 дни и не можеше да си представи какво ще се случи на финала

Британката, която от години е омъжена за съпруга си, била недоволна от външния си вид. След третото дете най-сетне се осмелила да погледне в огледалото, но не й харесвало онова, което видяла. За да се увери, че тя все още е привлекателна за съпруга си, тя реши да прави секс с него в продължение на 365 последователни дни. Няма пауза Решила да прави секс, а по време на месечния си цикъл не спирала и за един ден.

Децата й играеха повече време и тя и съпругът й бяха посветени един на друг през това време. Изображението на себе си беше голям проблем Отне й време да приеме голото си тяло и не изглеждаше да покрита с дебел слой кисело мляко. Вече не се криеше Вече не угасяше светлината, когато е в леглото със съпруга си. Тя спря да скрие тялото си зад широките дрехи и реши да спят голи заедно. За нея беше прекалено забавно. Ефект Отначало чувстваше, че сексът е дълг. Тъй като месеците минаха, тя започна да се отпуска и да се наслаждава много повече. Колкото повече практикуваха, толкова повече го искаше. Резултатът Сексът, който Бритни имаше със съпруга си в продължение на 365 дни, не завърши. Те продължиха, въпреки че прекараха една година. Тя заключи, че никога не е била по-щастлива в живота си. Не само поради тялото, но и поради връзката със съпруга си, тя препоръчва по този начин на всички момичета./За жената

Be the first to comment on "Тя принуди съпруга си да прави любов цели 365 дни и не можеше да си представи какво ще се случи на финала"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*