Последно

Тя се влюби в нацепена батка, но остана шокирана от тайната, която крие ТОЙ

Никога не бих могла сама да отгатна тайната му, но когато ми каза това не ме притесни.

Бях изненадана, но аз го обичам заради това, което е сега и го виждам като мъж, казва Шарлот. Когато 20-годишната Шарлот Ури от Лондон се влюбила в мускулесто момче на име Киран Молони (23), не можела даже да предположи, че той всъщност е роден като Кийра, т.е. момиче. Когато гаджето й и признало, тя първо била шокирана.

Сега обаче остават заедно и планират да създадат семейство.

Киран признава, че му е било много трудно да й признае истината, защото по-рано е имал неприятни преживявания.

„Когато се запознах с Шарлот, тя ме зарадва с красотата си, но се страхувах от нейната реакция, когато разбере, че съм момиче. Преди да й разкрия тайната, трябваше да знам, че мога да й вярвам. Другите момичета се срамуваха заради това, което съм бил, но когато й признах, тя го прие. Тя е невероятна“, разказва Киран. Въпреки че той все още не е направил операция за смяна на пола, двойката твърди, че това не ги притеснява.

И въпреки това, имат здравословен сексуален живот.

„Сега сме в етап, когато се чувстваме достатъчно открито да можем да правим всичко, което ни е хубаво, а това е същността на секса“, обяснява това момче. Той вече седем години живее като мъж, а след като си е направил двойна мастектомия на 20 години, се чувства добре в собствената си кожа. Киран бил недоволен от своя пол от четвъртата си година. Не го интересували женски работи и плакал, когато майка му го обличала в рокля.

Когато дошъл пубертета, започнали да му растат гърди и изобщо не бил щастлив.

Ревнувах от момчетата в училище, когато гласовете им ставаха по-дълбоки и когато започнаха да се бръснат, спомня си той. На 14 години е загубил девствеността си с момче, но казва, че усещането просто не било добро. Тогава сменил прическата си с къса коса и започнал да носи широки дрехи, за да скрива гърдите. На 16 години психологът му казал, че е транссексуален.

Тогава, с подкрепата на родителите започнал да пие хормони. Зарадвал се че гласът му ставал по-дълбок и започнал да получава мускули. На 17 години вече е имал брада, а със строги тренировки успял да получи истинско мъжкото тяло. Гърдите си криел със самозалепваща се лента, но на 20 години си направил мастектомия.

loading...

Be the first to comment on "Тя се влюби в нацепена батка, но остана шокирана от тайната, която крие ТОЙ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*