Последно

Тя се подигра с него, защото е беден- като го видя след години обаче, не можа да повярва на очите си

Той е бедно момче, влюбено в дъщерята на богат мъж. Воден от любовта си към момичето, й прави предложение за брак.

Богатото момиче подигравателно го отхвърля с думите: „Твоята месечна заплата е еквивалентна на моите ежедневни разходи. Как очакваш да се омъжа за някой като теб? Аз никога не бих могла да те обичам, така че забрави за мен. Иди намери и се ожени за някоя на твоето ниво!“.

Въпреки, че е отхвърлено така болезнено, по някаква причина, момчето не може да я забрави толкова лесно. 10 години по-късно те се срещат случайно в един търговски център.
Тя веднага го познава и казва:

“Хей, как си? Сега съм омъжена за един много умен човек, и заплатата му е $ 15 700 на месец! Можеш ли да повярваш това?“.
Той чува тези болезнени думи, спира сълзите си и не казва нищо. След няколко минути съпругът й се приближава, веднага разпознава мъжа, с когото жена му разговаря и казва:

– Сър! Добър ден, сър? Виждам, че сте се запознал със съпругата ми.

– Добър ден, господин…? – отговаря мъжът от миналото.

– Господин. Картър, сър! – представя се съпругът и продължава – Скъпа, бих искал да те запозная с моя шеф. Той е собственик на проекта за $ 100 милиона, по който работим в момента!

Жената, поразена от развоя на събитията, не е в състояние да каже нещо. Мъжът само се усмихва и казва:

– Е, г-н Картър. Аз трябва да тръгвам. Имам важна среща Беше прекрасно да ви видя днес. Приятен ден!
След първоначалния й шок, жената пита мъжа си невярващо:

– Това беше шефът ти?

– Да, скъпа. Той е много скромен човек, но животът му е една доста тъжна история. Разказват, че навремето обичал едно момиче, но то го отхвърлило, защото е бил просто едно бедно момче. Това става причина той да работи наистина усилено. И тъй като е изключително интелигентен, успява. Сега той е мултимилионер, който печели милиони долари на месец. За съжаление обаче, не може да надживее тази мъка и все още е ерген…Истинска късметлийка ще е тази, която успее да го спечели!
Жената, все още в пълен шок, стои безмълвна и загледана в отдалечаващия се силует…!

Be the first to comment on "Тя се подигра с него, защото е беден- като го видя след години обаче, не можа да повярва на очите си"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*