Последно

Уникалната рокля за 5 млн. долара на Лейди Гага на наградите Златен глобус

Лейди Гага определено не остана незабелязана на церемонията по връчването на наградите Златен глобус. Певицата и актриса беше избрала синя рокля на „Валентино“, която беше съчетала с диаманти на Тифани за пет милиона щатски долара, съобщи Контактмюзик.

Лейди Гага, която получи Златен глобус за 2019 година за песента “Shallow” във филма “Роди се звезда”, бе избрала изработената специално за нея огърлица “Аврора”, за да придаде блясък бледосинята си рокля и вдигната на кок коса в същия цвят.[Лейди Гага на наградите Златен глобус]
Лейди Гага на наградите Златен глобус

Огърлицата се състои от 300 диаманта, а акцентът е върху крушообразен едър диамант в средата.

32-годишната певица носеше и обеци, както и три гривни от платина и диаманти – на стойност 115 000 долара.

“Какво може да бъде по-подходящо освен тази изящна изработка, носеща името на богинята на зората и на плеяда от звезди, за ознаменуване на чудесната работа на Лейди Гага в “Роди сезвезда”?, попита риторично модният стилист Сандра Амадор.
Лейди Гага на наградите Златен глобус Gulliver/Getty ImagesКогато репортерка на Контактмюзик показа на певицата снимка на Джуди Гарланд – изпълнителка на главната роля във филма “Роди се звезда” от 1954 година – с подобна бледо синя рокля, Лейди Гага се изненада и настоя, че не е целяла прилика с Гарланд.

“Тя е прекрасна. А моята рокля е творение на „Валентино“ за мен. Съвпадението е наистина специално, липсват ми само ръкавиците. Благодаря, че ми показахте тази снимка. Това направи вечерта ми уникална”, сподели Лейди Гага.

Be the first to comment on "Уникалната рокля за 5 млн. долара на Лейди Гага на наградите Златен глобус"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*