img

Уникална простотия! Скандален спонсор на плеймейтки пусна наргилета с живи риби! (Снимки и реакции)

/
/
/
23 Views

Уникална простотия върлува в най-новия наргиле – бар в София „Harem” – Витоша, узна HotArena.

Неговият собственик е същият, който държи заведението „Harem” в мол „Парадайз“, известен като Цецо Харема.

За да блесне с оригиналност, ресторантьорският бос решил, че акцент във витошкия му „харем“ трябва да бъдат живи риби, разхождащи се из наргилетата на клиентите. Вместо те да ах-нат от възторг, посетителите са отвратени, дават ниски оценки и сипят негативни коментари в страницата на заведението във Фейсбук.

„Наргиле с живи рибки? Вие нормални ли сте, бе?“, „Отвратитлно“, „Наргиле с живи риби? Как може да мъчите така животните?!“, „Не бих стъпила повече там след като видях какво правят с живи рибки“, „Абсолютно отвратително! Те убиват риба само за да докажат, че могат да правят каквото си поискат“, „Наргилета всякакви видове, вие точно риби решихте да сложите? Не сте редовни нещо или сте с жълти книжки?!“, „Нехуманно решение“, „Да сложиш риба на такова малко място със стресова среда е абсолютно ненужно и отвратително. Не мога да си представя как някой е помислил, че това би било добра идея“, „Притеснително и отвратително е как хората опитват да правят повече пари, мъчейки невинни живи души !“, „Пълно безобразие е идеята ви – наргиле с живи рибки! Потрес! Нито е красиво, нито е хуманно!“, „Пълни ненормалници сте!“, са само част от коментарите, придружени от най-ниската оценка 1-ца на страницата.

Още по-опасно от рибите в наргилетата е това, че и двете заведения от веригата „Harem” са пълни с посетители – ученици, на които персоналът им сервира средството за пушене. Крайно време е това да започне да се контролира от съответните компетентни органи.

Колкото до Цецо Харема – преди години той беше спонсор на редица плеймейтки. Впоследствие обаче закъса с кинтите и завлече доста свои бизнес партньори с пари.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *