img

Утре България излиза на протест срещу високите цени на горивата! Вижте къде и кога ще бъдат шествията във всеки град!

/
/
/
89 Views

Очаква се утре хиляди българи да излязат на улиците в мирен протест срещу високите цени на горивата. Организацията става в социалните мрежи и близо 5 хиляди души вече са потвърдили присъствието си в над 30 населени места. Митингът ще започне в 18:00 часа, като “главната точка” ще бъде Народното събрание в София. Тези, които не могат да присъстват в столицата, ще могат да го направят в своя град.

Над 30 доброволци от различни краища на града са се “заели” с тежката организация на събитието. Очаква се хората от Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, Елин Пелин, Велико Търново, Хасково и много други градове да подкрепят самоинициативата на гражданите. Все още не е ясно кой е главният организатор на това събитие, но най-вероятно утре ще разберем и това.

Нашият екип направи собствено проучване и разбра кои места ще бъде блокирани от хората в по-големите градове! Ето списъкът.

Варна – магистрала Хемус – от летище Варна към Варна и София.

Бургас – магистралата под и над детелината при Българово.

Пловдив – пътен възел “Кемера”.

Благоевград – паркинга пред Югозападния университет “Неофит Рилски”.

Пазарджик – пред парк “Стадиона “.

Велико Търново – площад “Майка България”.

Елин Пелин – площад “Независимост”.

Повече информация за протестите може да намерите на страницата във Фейсбук “Национален протест срещу високите цени на горивата”.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *