Последно

Утре България излиза на протест срещу високите цени на горивата! Вижте къде и кога ще бъдат шествията във всеки град!

Национален протест срещу високите цени на гориватаУтре цяла България излиза на протест в 18:00 часа.

Очаква се утре хиляди българи да излязат на улиците в мирен протест срещу високите цени на горивата. Организацията става в социалните мрежи и близо 5 хиляди души вече са потвърдили присъствието си в над 30 населени места. Митингът ще започне в 18:00 часа, като “главната точка” ще бъде Народното събрание в София. Тези, които не могат да присъстват в столицата, ще могат да го направят в своя град.

Над 30 доброволци от различни краища на града са се “заели” с тежката организация на събитието. Очаква се хората от Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, Елин Пелин, Велико Търново, Хасково и много други градове да подкрепят самоинициативата на гражданите. Все още не е ясно кой е главният организатор на това събитие, но най-вероятно утре ще разберем и това.

Нашият екип направи собствено проучване и разбра кои места ще бъде блокирани от хората в по-големите градове! Ето списъкът.

Варна – магистрала Хемус – от летище Варна към Варна и София.

Бургас – магистралата под и над детелината при Българово.

Пловдив – пътен възел “Кемера”.

Благоевград – паркинга пред Югозападния университет “Неофит Рилски”.

Пазарджик – пред парк “Стадиона “.

Велико Търново – площад “Майка България”.

Елин Пелин – площад “Независимост”.

Повече информация за протестите може да намерите на страницата във Фейсбук “Национален протест срещу високите цени на горивата”.

Be the first to comment on "Утре България излиза на протест срещу високите цени на горивата! Вижте къде и кога ще бъдат шествията във всеки град!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*