Последно

Фандъкова разкри как ще процедира с бежанците

Фандъкова разкри как ще се справи с бежанцитеКметицата заяви, че има допълнителни патрули.

Настоящият кмет на София заяви в ефира на Канал 3, че са впрегнати допълнителни полицейски патрули, които да охраняват бежанците и да гарантират тяхната безопасност, както и тази на околните. Йорданка Фандъкова посочи още, че постоянно се правят операции за издирване и залавяне на нелегални емигранти в столицата. Освен това се обяви в подкрепа на предложението за увеличаване на наказанието за наркотрафикантите.

Относно предстоящите избори, кметицата на столицата сподели, че не се притеснява да излезе пред гражданите и заяви, че няма да провежда “пищна предизборна кампания”. Като настоящт кмет на София, Фандъкова ще стартира кампанията си 2 седмици преди провеждането на вота. Тя отказа да коментира “конкуренцията” и посочи, че по-голяма част от останалите кандидати за власт са били участници в общината в миналото.

“Ще водим кампанията с послания към гражданите. Няма да следвам някакви различни модели”, каза още тя за предстоящата предизборна кампания преди местния вот и допълни: “Не си позволявам да давам напразни обещания на хората.”, допълни Фандъкова.

loading...

Be the first to comment on "Фандъкова разкри как ще процедира с бежанците"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*