img

Фенове на Левски и ЦСКА си спретнаха здрав бой в кв.Хаджи Димитър! (ВИДЕО)

/
/
/
31 Views

Крайните привърженици на двата отбора си спретнаха здраво меле в столичният квартал “Хаджи Димитър”, информира ни наш читател. Според историята, която ни разказаха, боят е бил уговорен предварително по интернет и трябвало да бъде 15 в 15  в 42-ро ОУ.

Група от 15-20 младежи, които са фенове на червените започнала да търси своите опоненти от “Левски ултрас Хаджи Димитър”, но били неприятно изненадани от сините, които били двойно повече от тях и въоръжени до зъби  с боксове, тръби, камъни и кой каквото има. По думите на нашият читател обаче, и червените не са останали по-назад и също са носели със себе си оръжия.

Петдесетината левскари подгонили своите “кръвни врагове” към последната спирка на автобуса в квартала. Там ги “хванали на тясно” и им нанесли здрав побой. Шокиращото в случая обаче, е, че кървавите сцени са се разиграли пред очите на майки с деца в близката градинка, които онемели от случващото се. В крайна сметка цесекарите успели да се спасят и се качили на един от минаващите рейсове, а сините привърженици ги изпратили по подобаващ начин – потрошиха стъклата на автобуса с камъни!

Всъщност това не е първият уговорен бой между привържениците на двата отбора в “Хаджи Димитър”. Във видеото ви показваме битка 10 в 10, която е заснета и качена във видеопортала Youtube.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *