Последно

Фики Стораро: Загубих девствеността си на 14 години!

Фики е станал мъж на 14 годиниФики твърди, че е бил с жена за първи път на 14-годишна възраст!

Синът на Тони Стораро и идол на десетки хиляди тийнедйжърки в България даде откровено интервю за новият брой на вестник “ШОУ”, в което разкри пикантни тайни от личният си живот, за които не е говорил никога до сега!

Знаете ли, че истинското име на Фики Стораро е – Фикрет Тунчер Али!?

Фики сподели, че понася добре славата и за първи път е разбрал, че е известен, когато хората започнали да го разпознават по улицата, пътищата и да му подсвиркват. Звездата на Пайнер разкри, че не се притеснява от “хорската злоба и обиди”, които всекидневно получава в социалните мрежи.

Изпълнителят на тоталният хит “Бум” разкрива, че за първи път е бил с жена на 14-годишна възраст! Стораро-младши сподели, че го е направил с една какичка, но отказа да назове нейното име, както и повече подробности.

Фикрет категорично отрече появилите се слухове, че има нещо повече с Азис. Той посочи, че приема Васко за много добър приятел и дори баща, който му дава ценни напътствия в кариерата и живота, но нищо повече от това! Чалга певецът отхвърли и спекулациите, че е имал “вземане-даване” със Софи Маринова.

Звездата на Пайнер разкри, че е имал връзка с доста по-възрастната от него Анн-Джи! Двамата се запознали във фитнес залата, където то “дума на дума”, станали нещата.

Цялото интервю с Фики може да прочетете в последният брой на вестник “ШОУ”.

Be the first to comment on "Фики Стораро: Загубих девствеността си на 14 години!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*