Последно

Хиляди армейци готвят протест срещу БФС! Същевременно Ганчев и Инджов се махат от ЦСКА!?

Армейските фенове организират протест пред БФСНай-вероятно протестът ще бъде в неделя преди домакинският мач срещу София 2010.

В ЦСКА никога не е скучно! Това обича да казва един от най-известните български спортни журналисти и определено не греши. След като приключи пресконференцията на БФС хиляди червени привърженици възроптаха срещу санкциите и заплахата, която е надвиснала над клуба.

В социалните мрежи вече започна организация за протест пред централата на българският футболен съюз. Все още не е избрана дата, но феновете на армейският клуб изчакват да бъде взето официално решение от страна на ФИФА. Такова ще пристигне до 18 септември. Най-вероятно протестът ще бъде осъществен преди двубоят на ЦСКА със София 2010, който ще се изиграе по програма в неделя на стадион Българска армия.

Същевременно източници на 7DF разкриват, че през уикенда ще се проведе съдбоносна среща за бъдещето на ЦСКА между настоящите собственици Гриша Ганчев и Юлиян Инджов. Двамата не могат да повярват на случващото се и политическият натиск, който им се оказва относно червеният клуб. Собствениците на ЦСКА планират пресконференция, на която ще изнесат шокиращи факти от кухнята клуба.

Be the first to comment on "Хиляди армейци готвят протест срещу БФС! Същевременно Ганчев и Инджов се махат от ЦСКА!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*