Последно

Цвети Стоянова не излиза от дискотеките! Няма и помен от скромното златно момиче, което познавахме

Дни след връщането си от Дубай, Цветелина Стоянова никак не скучае. Красавицата вече не оставя и помен от скромния си имидж, видя HotArena.

В рамките на няколко месеца от най-тежкият момент в живота й през лятото, до ден днешен Цвети мина пълна метаморфоза и обърна живота си на 360 градуса.

Гимнастичката за пореден път смени визията си, този път с къса, стил Виктория Бекъм, руса коса при фризьора на звездите – Венелин Кондаков. Стоянова е най-редовният посетител на софийските чалготеки всеки ден, а клиповете и снимките от там пълнят профила й ежеминутно. Тя буквално затрупва мрежите с над 20 снимки и клипове на ден от новия си начин на живот.

cveti-stoianova-iztreshtia-po-galena-i-chalgotekite-skara-se-i-s-cveti-naidenova-eto-prichinite-1

Звездата се кълчи до сутринта, а любимите й песни са изцяло от репертоара на Галена. Стоянова до такава степен е полудяла по певицата,  дори използва нейни снимки за профилите си, изтегля всичките й фотосесии от последните години и се снима как пее песните й на всяко обществено място. И докато до преди години този жанр беше несъвместим с дисциплината на гимнастиката, то сега можем да кажем, че Цвети може би изцяло се обгърна само от тази култура във всяко отношение.

Дали заради манията си по жанра или заради други причини, Цветелина се скара с най-добрата си приятелка – гимнастичката Цвети Найденова. Найденова, която както вече първи от ХотАрена ви съобщихме записа рап парче с приятеля си Марсо, загърби напълно Стоянова и вече не я следва в мрежите. Скарването на гимнастичките се забеляза и от последвалите статуси на Стоянова относно “приятелите”, които бързо я оставили.

Найденова отдавна показа, че не одобрява нелогичното  поведение в последно време на приятелката си, имиджът на лошо момиче и безотговорното й поведение след инцидента. Тя изживя възстановяването й тежко и не успяваше да сдържи сълзите си и пред камери, остана и гимнастичката, която до последно вярваше в Стоянова и единствена изказа суперлативи за нея и на видеото за бенефиса.

Силно се говори, че причина за раздора между гимнастичките и Стоянова е самото й отказване от отбора и първоначалното съжаление бързо отихнало след бурния й живот на възстановяване. Найденова намекна за това и в студиото на Нова, където на въпрос за Стоянова отговори: Ами всички виждаме, че си живее много добре, качва снимки от Дубай редовно. Всички гимнастички с изключение на Стоянова са на ски почивка и споделят мигове заедно, Цвети обаче предпочете родните клубове с приятеля си.

Be the first to comment on "Цвети Стоянова не излиза от дискотеките! Няма и помен от скромното златно момиче, което познавахме"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*