Последно

ЦСКА се завръща в А група през следващият сезон!

ЦСКА се завръща в А група догодинаАрмейците взимат лиценза на Литекс през следващият сезон.

Червените ще се завърнат в “А” група още през следващият сезон, информира вестник “Труд”. Причината е, че от БФС категорично отказват да регистрират новото дружество, което е създал Гриша Ганчев, а към момента армейците продължават да трупат дългове всеки ден. Другият вариант е ЦСКА да започне от нулата от “А” окръжна, но това е много малко вероятно да се случи.

Намеренията на ловешкият бизнесмен е да обедини ЦСКА с Литекс, каквито бяха първоначалните му планове. Ганчев ще прибегне до план Б, тъй като от футболната централа категорично му отказват да приемат новосформираното дружество. Ако това се случи обаче, ловчанлии ще започнат от най-ниското ниво на българският футбол и ще бъде пожертвано евентуалното им участие в еввротурнирите.

От ръководството на армейците все още не са се отказали от първоначалните си намерения – новото дружество на Ганчев да наследи историята и марката ЦСКА и да продължи участието си в Б група, както най-вероятно ще се случи, ако всичко върви “по план”, но засега футболната централа отказва да направи компромис, въпреки че историята припомня, че го е правила и преди, като е давала лицензи на куп отбори, въпреки множеството задължения на тимовете!

Be the first to comment on "ЦСКА се завръща в А група през следващият сезон!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*