img

ЦСКА се завръща в А група през следващият сезон!

/
/
/
38 Views

Червените ще се завърнат в “А” група още през следващият сезон, информира вестник “Труд”. Причината е, че от БФС категорично отказват да регистрират новото дружество, което е създал Гриша Ганчев, а към момента армейците продължават да трупат дългове всеки ден. Другият вариант е ЦСКА да започне от нулата от “А” окръжна, но това е много малко вероятно да се случи.

Намеренията на ловешкият бизнесмен е да обедини ЦСКА с Литекс, каквито бяха първоначалните му планове. Ганчев ще прибегне до план Б, тъй като от футболната централа категорично му отказват да приемат новосформираното дружество. Ако това се случи обаче, ловчанлии ще започнат от най-ниското ниво на българският футбол и ще бъде пожертвано евентуалното им участие в еввротурнирите.

От ръководството на армейците все още не са се отказали от първоначалните си намерения – новото дружество на Ганчев да наследи историята и марката ЦСКА и да продължи участието си в Б група, както най-вероятно ще се случи, ако всичко върви “по план”, но засега футболната централа отказва да направи компромис, въпреки че историята припомня, че го е правила и преди, като е давала лицензи на куп отбори, въпреки множеството задължения на тимовете!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *