Последно

Цял живот варя царевицата грешно! С този лесен трик става само за 8 минути и е адски вкусна!

Царевицата е безспорно много полезна за организма ни. Предимството й е, че можем да я приготвим по различни начини. Един от най-разпространените методи е да си я сварим. Особено през лятото този вид царевица е много вкусна и подходяща. Проблемът е, че често пъти смятаме, че отнема много време и затова се отказваме да си я приготвим вкъщи. Затова днес ще ви представим един много лесен трик, с който можем да си приготвим царевицата само за 8 минути.

Полезните качества на царевицата са много. Тя раздвижва червата ни и помага на храносмилателната ни система да работи по-добре и по-лесно. За да я приготвим бързо, трябва да следваме следния модел.
Тъст ми е един път! Такива пълнени тиквички прави, та забравям дори, че и тъщата е наоколо

Следващата стъпка е да ги сложим в тенджера и да ги залеем с вода. Оставяме да заври и в този момент добавяме във водата една чаена чаша мляко и 1 парче масълце. След това оставяме да поври за 8 минути и царевицата ни е готова. С този лесен трик не само, че спестяваме време, но и става много вкусно!

loading...

Be the first to comment on "Цял живот варя царевицата грешно! С този лесен трик става само за 8 минути и е адски вкусна!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*