img

ШОК! Българска певица лъсна в един от най-големите сайтове за по*но клипове!

/
/
/
6 Views

Благоевградчанката Алекс Апостолова, която стана известна у нас след участие в риалити формата “Х фактор” през 2015-а година, лъсна в един от най-популярните п*рносайтове в света.

Блондинката, която преди година стресира с ужасно пеене, днес скандализира със самозадоволяване с четка за коса, пише “Телеграф”.

В п*рносайта е качен клип, озаглавен “Exclusive! П*рното на Алекс Апостолова”. Когато се отвори въпросното видео, тръгва малка част от участието й в риалити формата и как е осмивана от “Господари на ефира”, след което започват да се редуват нейни снимки, а до тях кадри как се самозадоволява с пръсти и четка за коса.

За фон свири дива чалга песен. Интерес предизвиква фактът, че не се вижда лицето на героинята, което само по себе си предизвиква въпроса дали видеото не е монтаж, дело на недоброжелател на Алекс, с цел да очерни името й. Девойката преди година завърши гимназия и по данни на запознати все още си живее в родния Благоевград. Припомняме ви, че участието й в “Х фактор” претърпя истински провал. Момичето влезе със замах в шоуто, но напусна като попарена след като журито я прекъсна по време на изпълнението й и бе буквално потресено.

Източник: bradva.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *