img

ШОК! Ето какъв ще бъде новия хит по баловете! Абитуриентите полудяха тотално!

/
/
/
2 Views

Хиалурон в устата, брокат в косата и бижута по зъбите! Това са новите тенденции при тийнейджърите за Балове 2017, пише „Телеграф“.

Доскоро модерните силиконови импланти в бюста вече не са актуални. Вместо това, момичетата предпочитат да ходят за увеличаване на устните. Причината е, че то се прави с естествен хиалурон, който се разгражда за няколко месеца.

И дори дамата да не си харесва устните, няма да останат трайни щети от това.За това удоволствие родителите на младежите обаче трябва да се бръкнат с 500-600 лв на месец. За щастие промоционалните оферти на салоните позволяват на родителите с по-малко възможности също да поглезят децата си.

Също толкова актуални сред абитуриентите са и камъните по зъбите. Вместо да се кичат със семейните бижута на баба и мама, зрелостниците ще носят кристали „Сваровски“ по зъбите.

Процедурата върви по 50 лв, като не се пили зъба, а се поставя камъка с фотополимер върху него. Ако искате трайност, циментира се към повърхността, за да може да се отстрани по всяко време.

Друга екстравагантност на балове 2017 са шортите. Все повече дизайнери залагат на смачканите шорти и шапки в официалния гардероб.

Така че ако искате да сте модерни, зарежете дългите панталони в гардероба. Актуални са саката с шорти.

Що се отнася до момичетата, при тях модерни са роклите в две части. От миналата година тази тенденция набира скорост, но тази вече се наложи окончателно.

Източник: lifebg.net

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *