Последно

ШОК! Илиян никога не се е женил! Излъгал е за сватбата, тя е била само за пред камерите

Илиян разтури семейството с майката на сина си Камелия, но не ще се развежда, научи HotArena.

Причината за това е, че двамата нямат граждански брак. Певецът и танцьорката навремето станали съпрузи единствено с попска благословия.
Ромският изпълнител се венча през 2014-а на плажа в Слънчев бряг, а церемонията беше ръководена от свещенослужител. Кой да допусне обаче, че човекът в расо е склонил да престъпи канона и е обявил Тупалката и изгората му за мъж и жена без те да имат подпис в райсъвета?! Така отецът е вкарал в голям грях и себе си, и младоженците. В България е задължително преди църковния брак да се сключва граждански – противното се счита за кощунство.

„Няма да се развеждам с Камелия по простата причина, че официално никога не сме били семейство. Женитбата ни беше единствено пред Бога, не и пред закона”, сподели тези дни певецът. А правоверни християни не пропуснаха да коментират в интернет форумите, че е възможно връзката на Илиян и Камелия да се е оказала краткотрайна именно заради греховната им сватба.

Самият изпълнител твърди, че с бившата му вече жена са сложили край на любовта си не заради изневяра или скандали, а по изключително тривиална причина – установили, че не са родени един за друг. Двамата имали възгледи за живота, които коренно се различавали. Тя искала да гони кариера в танците, а той смятал, че е редно приоритет да й е семейството.

„С две думи: на нея й се живее, иска да се развива в своята си посока, да си работи с балета, а мен донякъде не ме устройва това. Аз искам нещо по-сериозно. Тя тепърва тръгва натам, откъдето аз вече съм минал…“ 
Илиян признава, че в началото му било гадно, задето са се разделили. Вече обаче се чувствал добре и не страдал за приключилото семейно съжителство, предават от Уикенд.

Be the first to comment on "ШОК! Илиян никога не се е женил! Излъгал е за сватбата, тя е била само за пред камерите"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*