Последно

ШОК! Марио от “София – ден и нощ” се продава за 200 лева

Марио от София ден и нощ

Адриан Зурков, станал по-известен като Марио от „София ден и нощ”, дере клиенти. Младежът е фитнес инструктор и явно заради славата е решил да слага бомбастични цени на режимите си, шушукат спортисти.Зурков предлага различни пакети с тренировачни режими, добавки и съответно бонус упражнения. Цената на трите вида услуги, предоставяни от него, е следната: Бронзов пакет – 127 лева, Сребърен пакет – 197 лева и Златен пакет на стойност 397 лева. Разликата между последните два обаче е само една – в третият се предлага лична среща със звездата от сериала в пределите на град София.

„Абе този луд ли е? Иска 200 лева, за да го види човек на живо, сякаш не го засичам всеки ден в моловете. За каква звезда се взе”, беснеят ядосани фенове на „София ден и нощ”.

Екранният Марио е силно недолюбван и от колегите си във фитнеса. Стана ясно, че той прави тренировки с клиенти в залата в  квартал „Дианабад”, където се подвизават националите по културизъм. Всички инструктори честичко се подигравали на понадулият се заради славата Зурков.

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "ШОК! Марио от “София – ден и нощ” се продава за 200 лева"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*