Последно

ШОК! Шаферка беше опипана брутално от гостите и кума на сватбата! ВИДЕО 18+

В мрежата се появи смущаващо видео, на което шаферката на сватба в град Гуанджоу, Китай, е опипвана от няколко от поканените гости на церемонията. Жената с фамилия Занг, която била на сватбата на своята най-добра приятелка, е била насилствено натисната към земята и опипвана от поне петима мъже, сред които бил дори и самият кум, съобщава “Дейли Мейл”.
След първоначалния шок от ужасяващата случка, шаферката веднага се свързала с полицията и съобщила за инцидента. Тя настояла пред органите на реда нападателите да бъдат подведени под отговорност за поведението си. В началото на клипа може да се види как жената е полугола, без горната част на роклята си. Тя е притисната към земята от няколко души в паркинга на залата, където се извършва церемонията.
Според нейните думи, поне седем или осем от гостите на събитието, сред които и кумът, са я опипвали, докато другите са се смеели. По-късно кумът е заявил, че е бил много развълнуван и не е знаел какво върши. Той заедно с другите мъже, участвали в инцидента, са се извинили впоследствие на Занг. Китайката обаче не е приела извиненията и е поискала от полицията и съда съответните действия за наказването на нападателите.
Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "ШОК! Шаферка беше опипана брутално от гостите и кума на сватбата! ВИДЕО 18+"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*