img

ШОК! Ще има два отбора ЦСКА – единият във В група, другият в А окръжна!

/
/
/
30 Views

Това ще се случи, ако от БФС откажат да одобрят регистрацията на новият ФК ЦСКА, който трябва да придобие 90 % от собствеността на старият и постепенно да изчисти неговите дългове. От футболната централа категорично отказват да съдействат на армейците, което ще принуди Гриша Ганчев да прибегне до план Б, както ви информирахме по-рано през деня!

Настоящият ЦСКА ще продължи участието си във В група, както досега и няма да бъде изпратен в А окръжна, каквито информации се появиха тези дни! Новосъздаденото дружество ФК ЦСКА ще започне участието си от Северозападната А окръжна група. Именно поради тази причина беше отложен нейният старт, тъй като се изчаква развитието на събитията около армейците. В новият клуб ще се включат ветерани и юноши на клуба, като домакинските си мачове ще ги играят на Царско село.

През следващият сезон новосъздаденият ФК ЦСКА ще отстъпи лиценза си на Литекс, а истинският ЦСКА ще вземе този на ловчанлии, като по този начин ще се завърне в елита много по-бързо от очакваното! Все още не е ясна позицията на феновете, които веднъж вече се обявиха против подобни процедурни хватки, каквито впрочем са се извършвали неведнъж в историята на ЦСКА, а и на много други от българските отбори – Левски, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, Берое и т.н.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *