Последно

Ще намерим ли любовта през февруари!? Ето какво вещае хороскопа на Алена

Любовен хороскоп на Алена
Светлана Тилкова изготви любовен хороскоп за февруари 2017 година. Дали това ще е месецът на голямото ви влюбване, предстоят ли ви проблеми в личните отношения или Малкият сечко ще бъде вашият месец – вижте прогнозата на Алена.

ОВЕН

Съветът към несемейните е да не бързат да се обвързват с нови познати, защото не е изключено още преди края на месеца да се окажат разочаровани. Месецът не е добър за създаване на семейство, но ако сте си го наумили компромисните дати са 3 и 17 февруари (петък – ден на Венера) или 5 и 12 февруари (неделя – ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ

Ако не сте семейни и търсите своята половинка, имате възможност да се огледате и да я изберете, без да имате гаранция за продължителна връзка. Подходящите дни за сключване на брак са 17 и 24 февруари (петък – ден на Венера) и 26 февруари (неделя – ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ

Ако не сте семейни имате възможност да търсите новото си щастие, но осъзнавайки, че имате право на избор, за да не страдате след време. Не бързайте с обещание за създаване на семейство, за да не се изненадате как неусетно любовта се е превърнала в омраза. За всички, които ще сключват брак подходящите дати са3 и 24 февруари (петък – ден на Венера) или на 12 и 19 февруари (неделя – ден на Слънцето).

РАК

Несемейните имат възможност да се огледат и да преценят дали подходящия партньор не е до тях, но те отказват да го припознаят. Ако имате до себе си стабилен партньор, подходящи за сключване на брак са 24 февруари (петък – ден на Венера) или 5 февруари (неделя – ден на Слънцето).

ЛЪВ

Несемейните да са предпазливи при запознанства. Не бива да бъдат и прекалено резервирани, за да не пропускат шанса си за среща с любовта на техния живот, както и да не дават веднага обещания за годеж или брак. Подходящи за сключване на брак са 3 и 17 февруари (петък – ден на Венера) или 5 и 12 февруари (неделя – ден на Слънцето).

ДЕВА

Решение за прибързан брак няма да донесе щастие на несемейните. Ако любовта ви е силна и е споделена обявете годежа си. Ако се готвите да създадете семейство, имате дългогодишна връзка и сте уверени в чувствата си, подходящите дни са 3 февруари (петък – ден на Венера) и  12 февруари (неделя -ден на Слънцето).

ВЕЗНИ

Несемейните имат възможност да срещнат подходящ партньор, но не бива прибързано да създават семейство. Ако сте решили да сключвате брак, подходящите дни са 17 и 24 февруари (петък – ден на Венера) или 12 и 26 февруари (неделя – ден на Слънцето).

СКОРПИОН

Несемейните може да срещнат нови интересни хора на път и да се влюбят до полуда, но е добре да са внимателни, за да избегнат разочарованията. Тези от вас, които са решили да сключват брак, могат да го сторят на 10 и 17 февруари  (петък – ден на Венера) или на 5 и 19 февруари  (неделя – ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ

Несемейните или ще срещнат подходящ партньор или ще обявят годежа си.  Ако планирате да създадете семейство, подходящите дни са 17 и 24 февруари ( петък – ден на Венера) или 19 и 26  февруари (неделя – ден на Слънцето).

КОЗИРОГ

Несемейните може да срещнат любовта на живота си, но прибързаното решение за задълбочаване на отношенията е в тяхна вреда. Можете да сключите брак през февруари. Ако сте взели решение да създадете семейство, сторете го на 10 февруари (петък – ден на Венера) или на 5 и 19 февруари (неделя – ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ

Несемейните ще успеят с помощта на своята интуиция да преценят дали са с подходящия партньор и ако е така, за да задълбочат отношенията си. Подходящите дати за сключване на брак са 17 и 24 февруари ( петък – ден на Венера) или 26 февруари (неделя – ден на Слънцето).

РИБИ

Несемейните имат шанса да се влюбят, но не и да създадат семейство, дори и да са срещнали любовта на живота си и отношенията им да са проверени във времето. Бъдете внимателни при запознанствата и се откажете от прибързаното обявяване на новата ви връзка, за да не се окаже неподходящата. Дайте си време за проверка и не смесвайте силната емоция с чувствата. Тези от вас, които имат намерение да сключват брак, могат да изберат  24 февруари (петък – ден на Венера) или 19 февруари (неделя – ден на Слънцето).

Източник: “Флагман”

Be the first to comment on "Ще намерим ли любовта през февруари!? Ето какво вещае хороскопа на Алена"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*