Последно

10 лева за билет ще плащат феновете на ЦСКА за мача със Септември

10 лева за Сектор Г срещу СептемвриФеновете на ЦСКА ще влизат на стадион Локомотив срещу 10 лева за Сектор Г и 15 лева за Сектор А.

Преди броени минути от ръководството на футболен клуб Септември обявиха цените на билетите, срещу които ще влизат феновете на двата отбора. Цената за привържениците на ЦСКА ще бъде съответно 10 лева за сектор Г и 15 лева за сектор А. Любопитното в случая е, че феновете на Септември ще бъдат настанени в ложата на стадиона в Надежда срещу 5 лева!

Билетите за привържениците на ЦСКА ще се продават в денят на мача и тяхната продажба ще стартира в 16:30 часа. Докато продажбата на билетите за феновете на домакините ще започне от петък (14.08.2015) от 09:30 до 18:30ч., на адрес: квартал Драгалевци, бул. Черни връх 228 ( базата на ДИТ) в администрацията.

Любопитното в случая е, че по наредба на БФС билетите за най-елитната част от стадиона не могат да бъдат по-ниски от тези за останалите сектори. В случая ложата на стадион Локомотив се води за най-хубавото място, но въпреки това двойно и тройно по-евтина от билетите за привържениците на ЦСКА. Очакват се поне 6 хиляди армейци на мача със Септември.

Be the first to comment on "10 лева за билет ще плащат феновете на ЦСКА за мача със Септември"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*