img

10 лева за билет ще плащат феновете на ЦСКА за мача със Септември

/
/
/
102 Views

Преди броени минути от ръководството на футболен клуб Септември обявиха цените на билетите, срещу които ще влизат феновете на двата отбора. Цената за привържениците на ЦСКА ще бъде съответно 10 лева за сектор Г и 15 лева за сектор А. Любопитното в случая е, че феновете на Септември ще бъдат настанени в ложата на стадиона в Надежда срещу 5 лева!

Билетите за привържениците на ЦСКА ще се продават в денят на мача и тяхната продажба ще стартира в 16:30 часа. Докато продажбата на билетите за феновете на домакините ще започне от петък (14.08.2015) от 09:30 до 18:30ч., на адрес: квартал Драгалевци, бул. Черни връх 228 ( базата на ДИТ) в администрацията.

Любопитното в случая е, че по наредба на БФС билетите за най-елитната част от стадиона не могат да бъдат по-ниски от тези за останалите сектори. В случая ложата на стадион Локомотив се води за най-хубавото място, но въпреки това двойно и тройно по-евтина от билетите за привържениците на ЦСКА. Очакват се поне 6 хиляди армейци на мача със Септември.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *