Последно

20 Снимки Доказващи, Че Мъжете Изглеждат По–Добре С Брада!

Ако попитате приятелките си дали харесват мъже с брада или предпочитат гладко избръснатите мъже, вероятно ще получите най-разнообразни отговори.

Chris Hemsworth

За някои жени е неприятно да се целуват с мъже с брада, а на други именно целувките с брадати мъже им допадат най-много. Някои жени считат, че мъжете с брада са по-мъжествени или по-атрактивни, а други точно обратното – считат брадата за проява на лош вкус или дори показване на не добри хигиенни навици.

Viggo Mortensen

Правени са безброй проучвания сред жените дали считат мъжете с брада за привлекателни. И резултатите от тези проучвания винаги са били различни. Но това, което вероятно не знаете е, че при най-скорошните проведени анкети сред представителките на нежния пол, се оказва, че мъжете с брада определено са на мода.

Sean Bean

В случая не става въпрос за мъже, които са с брада “до коленете”, а за онези мъже, които редовно оформят брадата си и я поддържат гъста.

Orlando Bloom

Именно този вид брада е на мода и то за предпочитане ако е на около 10 дни. До този извод са стигнали учените от университет в Нов Южен Уелс, които за пореден път са искали да установят дали брадатите мъже днес са модерни или на почит са онези, които са гладко избръснати.

David Beckham

Johny Depp

Chris Pine

Leonardo DiCaprio

George Clooney

Adam Levine

Tom Hiddleston

Ashton Kutcher

Zac Efron

Споделете тези снимки преди и след бръснене с вашите приятели!

Be the first to comment on "20 Снимки Доказващи, Че Мъжете Изглеждат По–Добре С Брада!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*