Последно

24 часа: Гриша Ганчев изважда ЦСКА от В група! Сменява името на клуба със “Септемврийско знаме”

Гриша Ганчев изважда ЦСКА от В групаЦСКА се преобразува в Септемврийско знаме и взима лиценза на Септември!

Според информация на вестник “24 часа”, намеренията на ловешкият бизнесмен са да извади армейците от В група и да потърси спасение в “А окръжна”. Причината за решението на Ганчев, е факта, че най-вероятно във вторник от Зоналният съвет ще наложат наказание от -9 точки за червените.

Новият собственик на ЦСКА е информирал БФС за намеренията си и именно поради това беше отложен стартът на Северната окръжна група в София. Следващата санкция на ФИФА, която грози червените е изваждане на клуба от В група. Гриша Ганчев обаче, няма намерение да чака становището на футболната централа и до края на месеца настоящето АД ще обяви фалит!

По този начин червените ще започнат от най-ниското стъпало на българският футбол. Правилата на световната футболна централа не позволяват да се регистрира нов клуб, който да носи името на фалиралото дружество в срок от 5 години. Поради тази причина има вариант, при който ще се възстанови тимът “ЦСКА Септемврийско знаме”, на който ще се прехвърли всичко по подобие на шотландският Глазгоу Рейнджърс. Този тим ще заеме мястото на Септември във В група, ако се стигне до подобно развитие на нещата.

Засега от Борисовата градина пазят пълно мълчание и заявиха, че всичко продължава както досега.

Be the first to comment on "24 часа: Гриша Ганчев изважда ЦСКА от В група! Сменява името на клуба със “Септемврийско знаме”"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*