Последно

7 неща, които ще ти се случат след като умреш

7 неща след смъртта

В следващите редове са описани 7 неща, които тези две полета на проучване са установили, че ни се случват след смъртта.

1) Животът преминава пред очите ви

Изключително често срещано явление сред хората, които застават на прага на смъртта е да виждат целия си живот като проблясък пред очите им. Мозъкът щраква на режим хипер-скорост и започва да преразглежда базата данни на памет преди душата да се отдели от тялото.

2) Можете да видите тялото си

Много хора виждат физическото си тяло точно в момента когато съзнанието им излезе от физическото тяло. Ще имате възможност да видите заобикалящата ви среда и нещата, които се случват около трупа ви. Това обаче няма да ви изплаши, защото ще се почувствате толкова естествено. Някои хора съобщават, че са се почувствали разочаровани или разгневени от начина, по който са умрели. Ето защо са имали желание да се върнат обратно в тялото си, за да търсят отмъщение, но това усещане преминава с времето, когато започват да попадат в светлината.

3) Светлината

Хората винаги съобщават, че виждат светлина, когато умрат. Светлината се появява в далечината и бавно ви притегля към себе си като магнит. Светлината винаги е придружена от чувство на любов и мир. Това е вашият фазов преход обратно към дома ви в света на духовете.

4) Виждате мъртвите си роднини

Точно когато душата ви навлиза в света на духовете, след като тя е била изтеглена от светлината, ще бъде посрещната от душите на ваши близки, които вече са там. Това ще ви накара да се почувствате комфортно и ще ви предразположи. Това е нещо като среща. Те не са непременно вашите роднини от текущия ви земен живот. Те могат да са членове на вашето семейство от предишен живот, които са били с вас през цялата ви душевна еволюция. Ще срещнете ваши близки и членове на семейството ви, с които нямате кръвна връзка, които ще ви поздравят когато влезете в духовния свят. Разбира се вие ще помните имената им и ще ги познаете.

Важно е да се отбележи, че душите ще заемат своята физическа форма, за да ви създадат усещане за дом и познатост. Душите не изглеждат като земната си физическа форма. Тялото е просто тяло. Душата е безформена, но може да приема различни форми, за да служи на различни цели.

5) Ангели пазители / Духовни водачи

Вие имате собствен ангел-пазител или “дух водач” в зависимост от това кой термин ви допада повече. Както и да ги наричате вие ще се сблъскате с вашия водач в света на духовете и той ще ви утеши и ще ви накара да се почувствате като у дома си. Но това е и времето, когато забавлението и игрите са приключили. След като опознаете небесните селения, дългът ви зове. Вашият пазител е бил с вас и ви е наблюдавал през целия ви живот и ще иска да разясни някои неща с вас. Това е времето, в което ще трябва да дадете отчет за живота, който току-що сте изживял.

6) Обзор на живота ви

Вие вече сте се срещнали с вашите ангели/водачи и те си разяснили всичко, което се е случило в живота ви. Хората съобщават, че виждат целия си живот като на филм пред очите си или като страниците на книга. Може да се наложи да видите неща, които ви карат да се срамувате или вашите неуспехи. Това обаче не е съдебен процес, а време, в което да прегледате и обсъдите какво трябва да подобрите като душа. След като видите целия си живот може да се споразумеете с вашия водач и да се върнете на Земята, за да поработите върху себе си, след определен период в света на духовете.

7) Не искате да се връщате

Ще почувствате, че ви залива огромно количество мир и любов и ще ви стане ясно, че не искате да се върнете обратно. Не е нужно да се притеснявате за болест или земни задачи. Вече сте безгранични, защитени и безплатни. Няма стрес, няма болка, няма страдание.

Но не забравяйте, прераждането може да ви очаква. Вие можете и да бъдете доброволец и да се върнете да помагате на други души на земята.

Имайте предвид, че това са неща, които хиляди хора са разказали за своите спомени / преживявания за задгробния живот. Тези 7 заключения са направени след 40 години професионална работа. Д-р Нютън вярва в реалността на този процес, тъй като самият той има достатъчно доказателства, които са доста добре подплатени.

Източник: Факти.БГ

1 коментар on "7 неща, които ще ти се случат след като умреш"

  1. ДОКТОР НЮТОН,Е ТОЛКОВА ДОКТОР,КОЛКОТО И АЗ,ЗА ДА ДЪДРИ ТЪПОТИИ!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*