img

8 причини, заради които жените-Близнаци са най-добрите в любовта

/
/
/
148 Views

Няма съмнение, че жената-Близнаци е единствена по рода си. Нейната въздушна универсалност, бистър ум и много общителна природа винаги ще ви държат в тонус и ще танцувате от радост до края на живота си, знаейки, че сте покорили нейното сърце.

1. Тя си знае цената, може и да не й го напомняте. Жените-Близнаци са безумно уверени в себе си и не е нужно да ревнуват.

2. Жената-Близнаци е тази, която мнозина искат, но само един мъж ще получи. Близнаците са известни със своите флиртове, но щом се привържат към някого, стават слепи за останалия свят.

3. С тази удивителна жена никога няма да скучаете. Близнаците просто не могат да стоят на едно място.

4. Жената-Близнаци се старае във всичко. Те умеят да изглеждат добре, стилни са и уверени, което предизвиква завистта на другите жени.

5. Тя ще обича всичките ви малки минуси, вместо да ги използва срещу вас. Близнаците, по правило, си пасват с хора, които са донякъде противоположни на тях. Те харесват смесването на характери.

6. Тя ще ви накара да се чувствате истински живи. Близнаците винаги ще изпитват чувство на удивление и истински ентусиазъм по отношение на живота. А това е заразително.

7. Тя никога няма да позволи на негативното да ви завладее. Близнаците са тези, които с успех поддържат позитивното в стая, пълна с хейтъри.

8. Ако тя ви дари любовта си, знайте, че това е ИСТИНА. Близнаците не са хора, които просто така ще ви кажат, че ви обичат. Те ще ви го кажат, само ако това е точно така.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *