img

AutoBild разкри кои са най-добрите коли до 10 000 евро сред употребяваните автомобили

/
/
/
137 Views

Сравнително неголемият бюджет не е повод човек да се откаже да търси и купи употребявана, но красива и най-важното надежда кола. 

Естествено от значение е и ценовият лимит, предпочитанията на купувача към мида на двигателя и мощността му, автоматични или ръчни да са скоростите, годината на производство и пробега на колата.

Експерти от немското издание AutoBild са посочили някои от най-добрите употребявани автомобили с цена до 10 000 евро (около 20 000 лева).

Lexus GS

С лидерското място е удостоен японският премиум седан Lexus GS. Независимо от внушителния пробег, който за 10 000 евро най-вероятно е действителен, на пазара винаги има поне няколко достойни коли от този модел в идеално техническо и външно състояние.

Изповед на руски шофьор: Продадох новата си Нива, купих 15-годишен Mercedes ML 270 и се родих!

KIA Venga

Второ място заема градската субкомпактна KIA Venga 2014-15 г. Тази кола може да се намери на пазара с 1,4- и 1,6-литрови бензинови двигатели с мощност 90 и 124 к.с. съответно. Настоящите и бившите собственици определят колата като надежден, маневрен и икономичен автомобил за всеки ден.

Mazda MX-5

В челната тройка е и роудстъра Mazda MX-5. Според експертите за 10 000 евро на вторичния пазар може да се намерят няколко десетки такива автомобила с пробег до 100 000 километра./auto.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *